Conferința este organizată de către Farmacia Lidia Farm Sebes căreia îi mulțumim pentru invitația oferită! 

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari, bonelor care au în grijă copii si tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

Locație: Sala de conferinta a protopopiatului Sebes

Data: 25 Mai

Ora: 17: 30 

Durată intalnire: ~ 3 ore

Participarea la conferinta se face pe baza de invitație care se poate ridica de la Farmacia Lidia Pharm, str. Dorobanți, nr.9 (lângă piață)

Cadrele didactice pot să primească adeverință de participare la această activitate!

“Cât trăiește, omul poate crea orice dar există o singură instanță când omul este asemenea lui Dumnezeu- ziditor de viață: atunci când face un copil, când din viață lui se zămislește o altă viață. Și dintre toate experintele omului, aceasta este cea mai minunată! Un copil te învață ce înseamnă măsura generozității, a bunătății, a grijii pentru celălalt.  (Irina Petrea, “Si tu poti fi Supernanny – cum sa iti cresti bine copilul”, Editura Trei, 2010).

A fi părinte probabil este cea mai frumoasă experiență și trăire pe care un om o are în viață. Îmbină perfect cunoașterea cu îndrumarea, iubirea cu protecția și educația cu dezvoltarea. Iar atunci când vorbim de dezvoltare, ne referim nu doar strict la puiul de om care crește ci și la părinte, care evoluează lângă copilul său, în mod continuu.A fi un bun părinte nu este ușor, dar este frumos. Presupune poate un drum cât o viata de om, dar fiind un drum parcurs în doi, totul pare mai ușor. Când iubirea îți este tovarăș, căldura și afecțiunea primită în dar de la cel mic ajutor în trecerea diverselor obstacole, realizezi când drumul ajunge la capăt, că a meritat fiecare efort depus. Capătul de drum uneori greu se observă, însă atunci când faci fiecare pas cu conștiinciozitate, responsabilitate și cunoaștere, să ai certitudinea că vei privi în urmă la pașii făcuți cu multă lumină și mulțumire, la sfârșit.

De ce să participi la aceasta conferința?

 1. Pentru că vei avea șansa să înveți de la un trainer specialist în domeniul parenting-ului lucruri noi, folositoare și utile.
 2. Pentru că vei reuși să te cunoști și înțelegi tu mai bine pe tine, ca și adult, prin prisma programului pe care îl vei urma.
 3. Vei înțelege de ce uneori părinții nu reușesc să rezolve problemele cu proprii lor copii și cum poți evita aceste greșeli.
 4. Vei cunoaște oameni noi, oameni frumoși și bogați, care îți vor împărtăși din experiența lor de părinți sau îndrumători pentru copii.
 5. Vei găsi răspuns la toate întrebările și nelămuririle tale, în ceea ce privește educația copiilor.
 6. Vei face parte din categoria de părinți care se pregătesc pentru creșterea copiilor lor.

Ce beneficii obții dacă participi la aceasta conferința?

 1. În primul rând, vei dobândi noi cunoștințe variate în domeniul parentingului și dezvoltării personale, care îți vor fi de ajutor în tot ceea ce vei face de atunci încolo.
 2. Informațiilor teoretice acumulate la conferință, își vor găsi utilitatea în viața de zi cu zi, ceea ce înseamnă un plus de valoare pentru tine.
 3. Vei putea împărtăși din experiența ta de părinte Irinei și celorlalți participanți, având confirmarea că modul în care alegi să relaționezi cu copilul tău, este modul cel mai potrivit pentru voi.
 4. Vei putea să scapi de fricile și neliniștile pe care orice părinte le are, în ceea ce privește educația pe care alegi să o oferi copilului tău, comunicând și cu alți specialiști și părinți.
 5. Vei căpăta mai multa încredere în tine și în puterea ta interioara de a ști că poți construi din oameni mici, oameni mari cu valori morale înalte.
 6. Reușind să te cunoști mai bine pe tine, vei putea să te bucuri de relații mai armonioase și durabile cu cei din jurul tău, dar în special cu copilul tău.

Alte detalii despre conferinta:

Tel:  0740 544 822

Va așteptăm cu drag să va alăturati și să ne împărtășiti din experiența dvs. de părinte, cu convingerea că decizia ta de a participa la acesta conferință se va dovedi utilă pentru dvs. și întreaga familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *