Implicarea și un bun management al celei mai prețioase resurse și anume timpul, ne ajută să ne îndeplinim cu succes obiectivele propuse, iar reziliența ne ajuta să facem față stresului și situațiilor care ne încearcă greu în viață.  Despre toate acestea și nu numai vom vorbi pe larg la întâlnirea cu psihoterapeutul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 24 Mai 2016, începând cu ora 17:30 la Cluj-Napoca.

Adu cu tine întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești. Dăƒm întâlnire nu doar păƒrintilor, ci și viitorilor părinti, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în  îngrijire copii. Pe toți aceștia îi invităm  sムne fie alăƒturi în proiectul  “Un păƒrinte mai bun” la Cluj, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012.

Pe Irina Petrea  o cunoști din emisiunile de televiziune “€œSupernanny”, “Copii contra păƒrinti” și “€œCei 7 ani de acasピ, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. ACUM o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, psihologilor, consilierilor școlari, bonelor care au în grijă copii si tuturor persoanelor care sunt interesate de educație.

Locație: Hotel Central

Data: 24 Mai

Ora: 17: 30 

Durată intalnire: ~ 3 ore

Investiție: 40 lei

Alte detalii despre conferinta:

email: info@unparintemaibun.ro ; unparintemaibun@yahoo.com

Tel: 0748 154 838 sau 0754964852

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *