Asociaţia pentru Formare şi Dezvoltare Continua organizează în data de 24 octombrie 2015, la Hotelul Continental din Oradea, trainingul cu tema “Școala și grădinița. Provocările părinților, provocările copiilor” , susţinut de psihoterapeutul Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “SuperNanny”, “Copii contra părinţi”, “Cei 7 ani de acasă” (dar şi pentru cărţile, publicaţiile, articolele şi interviurile sale).

Programul gândit sub forma unei conferințe, cu începere de la ora 10:30 și a unui workshop, cu începere de la ora 15:00,  face parte din Campania Un părinte mai bun și vine în ajutorul părinților și cadrelor didactice, spre a depăși cu ușurință provocările, pe care le implică fiecare început de an școlar.
Dificultățile și problemele școlare, pregătirea copilului pentru grădiniță sau școală, performanță școlară vs. eșec sunt câteva subteme abordate în cadrul conferinței, iar aspecte legate de dificultățile de integrare, comportamentele dificile, dificultățile de învățare, temele pentru acasă și temele suplimentare, comunicarea părinte-profesor, vor fi aprofundate în workshop-ul, ce vine în completarea conferinței.

Educația și instruirea copilului sunt parte din devenirea sa și tocmai de aceea este important un start bun, este esențial să fie ajutați în dezvoltarea abilităților de învățare, în stimularea curiozității și cultivarea talentelor.

Participând la acest trening, părinții vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.
Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.

Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: http://unparintemaibun.ro/oradea/

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *